Friskvård: ”ett samlingsbegrepp på åtgärder som stimulerar en person till egna aktiva hälsobefrämjande insatser, det vill säga att hålla sig frisk genom sunda levnadsvanor.”

Konsulent: ”en utbildad person som ger råd och upplysningar”

=Friskvårdskonsulent

Jag ser mig själv som ett bollplank till er som ekipage. Jag kan inte trolla fram magiska resultat åt mina kunder, ibland upplevs en behandling som magi för att resultatet blir så stort, men det är aldrig någon quickfix.
Jag tror inte på de snabba vägarna till hållbarhet, för att något ska hålla måste det få ta lite tid att skapas.
Det jag tycker är absolut roligast med detta jobbet är att kunna vara med mina ekipage hela vägen, i tränings och tävlingsplanering, behandlingar, inpassning av utrustning eller bara att prata om hinder i utveckling och kommunikation mellan häst och ryttare. Och när jag får feedback genom filmer eller bara en uppdatering om förändringar, det är det som får mig att vilja jobba vidare med detta. Jag vill vara med i ert team, för jag kan inte göra jobbet åt er, men jag kan vara ett stöd på vägen till era mål.

I entreprenörutbildningen jag läser nu hoppas jag att kunna hitta nya och mer effektiva vägar för att kunna vara nära er mer. Finns det något som ni tycker jag missar i mina tjänster? Eller någon tjänst som ni önskar att jag hade? Jag har en del nya idéer, men tar gärna emot era åsikter på info@idarahm.se

Idag är det alla hjärtans dag, jag har ett erbjudande på mina sociala medier @idarahm.se , kolla in det! Och framför allt, ta hand om er och ha en fantastisk fortsättning på dagen.

/Ida

Kategorier: Vardag

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 7 =