Massagebehandling för häst

Jag kommer ut till ditt stall vid massagebehandling av häst.
Vid behandling använder jag mig av GSHM- Genuin svensk hästmassage, vilket är en djupare form av den klassiska massagen.
Genom behandlingen ökar genomblödningen, musklerna töjs och ett dränage skapas för att driva ut slaggprodukter. GSHM ger ofta snabba resultat, men det kan krävas 3-5 behandlingar för optimalt resultat.

Massagebehandling för människa

Jag har en lokal i Hjärtared strax utanför Ullared där jag utför massagebehandlingar för människa. Ska både du och din häst få massage kan jag dock ta med en massagebänk till platsen där hästen ska masseras. När jag masserar använder jag mig av GSM- Genuin svensk massage. GSM ger ofta snabba resultat, men det kan krävas 3-5 behandlingar för optimalt resultat.

Elektroterapi

Elektroterapi är en behandlingsform som går djupare än massage. Med hjälp av behandlingen återställer man normal muskeltonus och ger samtidigt en smärtlindrande effekt.
Strömmen flyttas mellan en plus- och minuspol som placeras för att passa just det område som ska behandlas. Elen påverkar både de motoriska och sensoriska nerverna, vilket bidrar till den smärtlindrande effekten. Med elektroterapi sätter man igång blodgenomströmningen och får en avslappnande effekt tack vare att det släpper på spänd och hård muskulatur.

Elektroterapi är särskilt bra för:
– Smärta
– Senskador
– Svullnader
– Ledskador och ledbesvär
– Tennisarmbåge och liknande
– Sårskador
– Skador på nerv och nervsmärtor