Här försöker jag kicka igång 2019 på absolut bästa sätt! Jag vill börja med att säga tack för att ni hänger med mig här och runt om i stallen. Så glad och tacksam för allt jag får vara med om tack vare er och allt jag får lära mig. Tack!

Jag har börjat läsa en kurs i Entreprenörskap inom friskvård och hälsa, det känns jättekul och jag hoppas att det ger mig massor av inspiration och tips så jag kan hjälpa er ännu mer med er och era hästars hälsa. Och så får jag massa mer kunskap om företagande vilket är både viktigt och kul!

Sadelförmedlingen rullar på, ni är fortfarande välkomna att lämna in era sadlar och att boka provningar. Nyhet för denna veckan är att jag nu även har möjlighet att erbjuda er nya sadlar!! Det är så roligt och känns fantastiskt att faktiskt kunna hjälpa er hela vägen. Märkena det gäller nu är Lippo, Pessoa, PDS by Källquist och Knigths. Har alltså blivit återförsäljare för Källquists sortiment, så även alla andra tillbehör kan ni köpa via mig. Bra va?

Jag avslutar detta inlägget med att jag är fantastiskt taggad över vad detta året har att erbjuda och hoppas att ni vill fortsätta vara med!

Kategorier: Vardag

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 6 =